torna

Detall de la notícia

Imatge 3180150

Activitat de formació: "Educar i acompanyar l'alumnat de formació professional bàsica. Claus d'èxit i qualitat"

Ja s’ha obert la inscripció per a la formació “Educar i acompanyar l’alumnat de formació professional bàsica. Claus d’èxit i qualitat”, un espai per conèixer i compartir recursos i bones pràctiques per a facilitar la tasca educativa als programes de formació professional bàsica (FPB).

Aquesta activitat de formació, organitzada pel Servei de Normalització Lingüística i Formació, es durà a terme de manera pràcticament simultània a Mallorca, Menorca i Eivissa, indret aquest darrer on també s’hi podran inscriure els docents de Formentera que compleixin els requisits. S’oferten 25 places per grup i la formació tindrà una durada total de 20 hores.

La formació s’adreça primerament a professors tutors d’FPB i, després, a la resta de professors que hi imparteixen classes. Si queden places, s’oferiran a altres docents de formació professional. Alguns dels continguts que s’hi tractaran tenen a veure amb actituds, eines i recursos específics per treballar amb l’alumnat d’FPB, l’organització de la tutoria i la millora de la convivència a les aules d’FPB. A més, es dedicarà un espai significatiu a mostrar i a compartir experiències d’èxit i bones pràctiques que actualment es desenvolupen a centres educatius de les Illes Balears. La inscripció s’ha de realitzar al Portal del personal. 

Termini d’inscripció:  de l’11 de desembre de 2017 al 10 de gener de 2018.