torna

Detall de la notícia

Imatge 3172725

Els coordinadors de normalització lingüística dels centres educatius es reuneixen per compartir el pla d'actuació del curs 2017-2018

Els coordinadors de normalització lingüística dels centres educatius s’han reunit al llarg d’aquests darrers dies amb la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, per a debatre el pla d’actuació del curs 2017-2018. A dia d’avui aquestes trobades han tingut lloc a Formentera (27 de novembre), Eivissa (28 de novembre), Manacor (30 de novembre) i Menorca (4 de desembre). Els propers dies 12 i 19 de desembre les reunions continuaran a Palma i a Inca, respectivament.

En totes les seves intervencions la directora general exposà el procediment de debat amb relació al document de la comissió d’experts lliurat a la Conselleria d’Educació i Universitat sobre el model lingüístic escolar. En aquest sentit, va manifestar que a partir de les aportacions de la comunitat educativa la Conselleria elaborarà un esborrany de propostes que posteriorment es faran arribar a les organitzacions sindicals, a la Universitat de les Illes Balears i al Consell Escolar de les Illes Balears. Per altra part, també va presentar el programa de dinamitzadors lingüístics per al curs 2017-2018, així com els programes de formació del professorat previstos en matèria de llengua catalana, les metodologies i els recursos, els plans d’acollida i altres activitats que es duran a terme. En darrer lloc, agraí i donà suport als docents per la tasca que realitzen d’actualització, impuls i dedicació a la formació i a la renovació educativa amb la finalitat de millorar la qualitat de l’educació.