torna

Detall de la notícia

Imatge 3158319

La Conselleria de Cultura dóna suport a les XVI Jornades de Recerca Històrica de Menorca: "Talaiòtics, una aproximació científica a la procedència, ètnia i llengua d'un poble de gegants"

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, participa aquest divendres vespre a la inauguració de les XVI Jornades de Recerca Històrica de Menorca: "Talaiòtics, una aproximació científica a la procedència, ètnia i llengua d'un poble de gegants", que es fa a la sala d’actes “Jeroni Marquès” del Cercle Artístic de Ciutadella. Acompanya el conseller de Cultura del Consell Insular de Menorca, Miquel Àngel Maria, la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, i el president de la Societat Històrica Arqueològica, Àngel Roca Vidal.
 
L'assistència de la consellera referma el suport i la implicació del Govern de les Illes Balears a les Jornades després d'uns anys en què no hi havia participat, fet que motiva des de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports que s'hagi recuperat la línia de subvencions a Estudis Locals, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, i a través de la qual les Jornades de Recerca Història de Menorca reben ajuda per a la seva realització i per a la publicació de les actes.
 
La consellera, aprofitant la seva visita a Ciutadella, destacarà l'aportació de 400.000 € que es fa des del Govern de les Illes Balears per a reactivar el Teatre del Born.
 
El Dr. Eugenio Luján, degà de la facultat de Filologia, departament de Filologia Grega i Lingüística Indoeuropea de la Universidad Complutense de Madrid, és qui pronuncia avui la ponència inaugural de la primera jornada de treball d'una trobada que es fa entre avui i demà.