torna

Detall de la notícia

Imatge 3156454

L'esport balear s'adhereix a la campanya contra les violències masclistes del Govern

Aquest capvespre s’ha celebrat al Poliesportiu Prínceps d’Espanya un acte en relació a la campanya impulsada pel Govern de les Illes Balears en contra de les violències masclistes.

El món de l’esport de les Illes Balears s’ha adherit a la campanya amb el compromís de treballar també des del sector esportiu l’eradicació de les violències masclistes. A l’acte hi han assistit les conselleres de Presidència, Pilar Costa, i la de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, acompanyades de la directora de l'Institut Balear de la Dona (IBdona), Rosa Cursach, del director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons i del gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, Pep Abrines.

La lectura del manifest del Pacte Social contra les Violències Masclistes que impulsa el Govern ha estat a càrrec del piragüista olímpic Sete Benavides i Mavi García, subcampiona del món de triatló i candidata a millor esportista de l'any Esports IB.

També hi han assistit el conseller d'Esports de Formentera, Jordi Vila, i el director insular Esports d'Eivissa, Fernando Gómez, a més de representants de federacions, clubs esportius, esportistes destacats i esportistes i tècnics dels programes de tecnificació esportiva del Govern.