torna

Detall de la notícia

Imatge 3144230

El SOIB-EURES selecciona professionals d'hoteleria per fer feina la temporada d'hivern a Àustria

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) mitjançant la xarxa europea EURES ha acollit avui una nova convocatòria per seleccionar a Palma professionals del sector turístic i de l’hostaleria per ocupar un dels llocs de treball que el Servei d’Ocupació Austríac (AMS) i empreses de Salzburg i Vorarlberg, ofereixen per a la temporada d’hivern 2017-18, entre desembre i abril.

Es tracta d’ofertes laborals de temporada, amb finalització de contracte, que enriqueixen la formació professional, alhora que milloren el currículum i la pràctica d’idiomes.

Una vintena d’aspirants han participat en la selecció de personal i han acreditat capacitat per comunicar-se en alemany i en anglès, amb un nivell molt alt i experiència laboral en el sector turístic. Les ofertes de feina estan dirigides principalment a professionals de l’hostaleria.

En aquesta convocatòria s’han sol·licitat 180 llocs de feina, en concret: 60 cuiners/cuineres, 85 cambrers/cambreres per a restaurant, bar o hotel, 10 recepcionistes i 25 cambrers/cambreres de pis.

El grau de satisfacció dels seleccionats de la convocatòria de l’any 2016 va ser elevat, ja que el programa permet treballar a l'hivern i després tornar per iniciar la temporada turística d'estiu aquí. És una forma de nodrir el currículum i al mateix temps adquirir competències transversals.