torna

Detall de la notícia

Imatge 3126143

La consellera Fanny Tur assisteix a Madrid a la presentació del Grand Prix d'Escacs, que es farà per primera vegada a Mallorca

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha assistit a Madrid a la presentació del Grand Prix d’Escacs, que enguany se celebrarà per primera vegada a Mallorca. La Conselleria ha establert un conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear, que en depèn, i la Federació Balear d’Escacs, el qual té com a objectiu col·laborar amb les despeses derivades de l’organització del torneig en relació amb quatre directors de la Federació Internacional d’Escacs (FIDE), el comitè d’apel·lació, els àrbitres i el responsable de premsa del torneig.

El president de la Federació Balear d’Escacs, Carles Vich, també ha assistit a la presentación a Madrid, a més de Francisco Javier Ochoa, president de la Federació Espanyola d'Escacs, el director del diari esportiu MARCA, i representants d'IBEROSTAR i de la lliga professional de futbol.

Al Grand Prix cada sèrie consta de sis tornejos, els quals formen part del cicle de classificació per al Campionat Mundial d'Escacs o el Campionat Mundial Femení d'Escacs.

El torneig biennal internacional tendrá lloc entre els dies 15 i 26 de novembre a Palma.