torna

Detall de la notícia

Imatge 3112285

La consellera de Salut rep la investigadora Dora Romaguera reconeguda recentment per la Fundació AstraZeneca

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha rebut la doctora Dora Romaguera, investigadora d’epidemiologia nutricional i fisiopatologia cardiovascular de l’Institut d'Investigació Illes Balears (IdISBa).

Romaguera va rebre el passat 19 de setembre el premi Jóvenes Investigadores de la Fundació AstraZeneca per la seva investigació en l’àrea de la diabetis tipus II i obesitat, premi dotat amb una beca de 20.000 euros.

La consellera ha mostrat la seva satisfacció i ha agraït a la investigadora el treball que du a terme.

D’altra banda, ha recordat que l’IdISBa fa les passes necessàries per retenir talent a les nostres illes, amb actuacions com ara l’impuls al pla estratègic en recursos humans en investigació, el pla de suport als grups emergents i el Projecte de decret de carrera investigadora, mitjançant el qual es regularà l’accés a la professió, la promoció professional i l’estabilització dels investigadors.

A la trobada també han assistit la directora general d’Acreditació, Docència i Investigació en Salut, Marga Frontera; el director científic de l’Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), Miquel Fiol, i el gerent de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (FISIB), David Martínez.