torna

Detall de la notícia

Imatge 3112044

La consellera de Salut rep els representants de la Societat de Metges d'Atenció Primària de les Illes Balears

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha rebut el president de la Societat de Metges d'Atenció Primària de les Illes Balears (Semergen-Illes Balears), Fernando García Romanos.

La trobada ha servit per presentar el 40è Congrés Nacional de Semergen, que tendrà lloc a Palma del 17 al 20 d’octubre de  2018.
Tant Fernando García Romanos com Aina Moyà, presidenta del Comitè Científic del Congrés, han explicat a la consellera de Salut la importància d’aquesta trobada nacional que preveu reunir més de 4.000 professionals d’atenció primària.

En aquest moment la inscripció ja supera els 4.096 inscrits. La temàtica s’adreçarà a la projecció de l’atenció primària i a les competències dels metges de família.

El 40è Congrés Nacional de Semergen comptarà amb els professionals de les àrees no clíniques i amb els residents.

Patricia Gómez, per la seva part, ha agraït que Semergen hagi triat la seu de Palma per dur a terme el congrés nacional i que aposti fermament per la formació “és important trobades de caràcter científic en què els professionals es posen al dia en processos, poden compartir experiències, analitzar i debatre sobre casos complexos i els reptes de futur de l’atenció primària”.

A aquesta reunió han assistit el director del Servei de Salut, Juli Fuster; el director d'Assistència Sanitària, Nacho García; la subdirectora d’Atenció Primària i Atenció a les Urgències Extrahospitalàries, Rosa Duro, i el gerent d’Atenció Primària, Miquel Caldentey.