torna

Detall de la notícia

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports felicita a Joan Mir per la victòria aconseguida com a campió del món de Moto 3

Des de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports es vol donar l’enhorabona i el reconeixement al pilot Joan Mir per haver fet campió del món de Moto 3.
 
El pilot mallorquí de motociclisme es va formar al programa del Centre de Tecnificació de les Illes Balears i ja des dels seus inicis va destacar com a esportista.

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha volgut destacar que: “volem transmetre l’enhorabona a Joan Mir, i a tot el seu equip per la victòria assolida, i per representar les Illes Balears i l’esport balear al campionat mundial. Ens omple d’orgull tenir esportistes com ell, que transmeten l’esport en valors, línia prioritària de les nostres polítiques esportives”.
 
En aquest sentit, es té previst organitzar una recepció oficial juntament amb la presidenta Francina Armengol, i la Federació Balear de Motociclisme com a mostra de reconeixement al pilot mallorquí per la victòria assolida.
 
Per una altra banda, també es té previst que la consellera Fanny Tur assisteixi el pròxim 12 de novembre a València al Circuit Ricardo Tormo, on Joan Mir participarà de la gran festa final del campionat del món al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.
 
Per poder seguir la cursa on Joan Mir s’ha declarat campió del món, i també l’anterior, la Conselleria ha cedit un espai del Palma Arena on s’han reunit diversos seguidors, així com representants de la Federació Balear de Motociclisme i representants del Govern, com el director general d’Esports, Carles Gonyalons.