torna

Detall de la notícia

Imatge 3107357

Activitat de formació: Acreditació en metodologies per a l'aprenentatge d'àrees no lingüístiques en llengües estrangeres

D’ençà del passat 21 d’octubre està obert el termini per inscriure’s a la formació Acreditació en metodologies per a l’aprenentatge d’àrees no lingüístiques en llengües estrangeres, d’acord amb la resolució conjunta del director general de Planificació, Ordenació i Centres i de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat de 25 de maig de 2017.

Objectius

  • Conèixer les actituds docents facilitadores d’un clima d’acolliment i motivació vers l’aprenentatge en una llengua estrangera.
  • Practicar les estratègies lingüístiques, extralingüístiques i paralingüístiques que faciliten la comprensió de la informació i la comunicació en una llengua estrangera.
  • Planificar unitats didàctiques i dissenyar activitats.
  • Adquirir recursos i eines metodològiques per facilitar l’aprenentatge col·laboratiu i en línia.
  • Conèixer diferents procediments d’avaluació dels aprenentatges d’àrees no lingüístiques en llengües estrangeres.

Per dur a terme aquestes acreditacions es comptarà amb un equip de formadors experts en cada una de les àrees diferents que composen aquest curs. En aquest sentit, s’oferiran dues formacions de 60 hores, 40 de les quals presencials i 20 en la modalitat a distància. La primera d’aquestes formacions es durà a terme en el CEP de Manacor.

Destinataris

Docents d’educació primària, secundària i de formació professional de centres públics o centres privats concertats de les Illes Balears que imparteixen o volen impartir àrees no lingüístiques en llengües estrangeres.

Inscripció

La inscripció es realitzarà mitjançant el Portal del personal i serà imprescindible presentar dins el termini d’inscripció una declaració responsable.

Termini: del 21 d’octubre al 5 de novembre de 2017.