torna

Detall de la notícia

Imatge 3096471

Programa de formació i transferència "Treball per projectes amb el suport de la biblioteca escolar"

La Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat i la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa posen en marxa la primera convocatòria del programa de formació i transferència “Treball per projectes amb el suport de la biblioteca escolar (projectes documentals integrats)” per als cursos escolars 2017-2018 i 2018-2019.

Aquest programa vol promoure les competències docents en el treball per projectes de caràcter interdisciplinari o de projectes d’investigació amb el suport de la biblioteca escolar, els anomenats projectes documentals integrats.

Destinataris: centres docents públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat que imparteixen educació primària i educació secundària obligatòria.

Termini de presentació de sol·licituds: de l’11 al 25 d’octubre de 2017 (ambdós inclosos).

27/10/2017 - Publicada la llista provisional de centres educatius que han presentat la sol·licitud per participar en el programa de formació i transferència "Treball per projectes amb el suport de la biblioteca escolar".

08/11/2017 - Publicada la llista definitiva de centres educatius que han presentat la sol·licitud per participar en el programa de formació i transferència "Treball per projectes amb el suport de la biblioteca escolar".

20/11/2017 - Publicada la llista provisional de centres educatius seleccionats per participar en el programa de formació i transferència "Treball per projectes amb el suport de la biblioteca escolar”.

NOVETAT 24/11/2017 - Publicada la llista definitiva de centres educatius seleccionats per participar en el programa de formació i transferència "Treball per projectes amb el suport de la biblioteca escolar”.