torna

Detall de la notícia

Imatge 3088817

La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, present a la primera edició d'Expohabitat

La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria participa a través de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) a la primera edició de la Fira de la Llar, Expohabitat, que se celebra del 6 al 8 d’octubre al recinte del Palma Arena. La directora general de Comerç i Empresa, Pilar Sansó, ha inaugurat aquest matí el certamen. L’acte ha comptat també amb la presència de la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa.

Durant els tres dies de fira, l’IDI donarà a conèixer al seu estand els serveis que posa a disposició d’empreses i emprenedors per crear o consolidar els negocis, així com les iniciatives de dinamització i promoció que du a terme conjuntament amb diferents sectors econòmics de les Illes Balears.

A més de la presència amb un estand, l’IDI ha col·laborat amb Expohabitat a través del patrocini de microempreses presents a la fira. S’ha bonificat part de la participació de cinc empreses que tenen així l’oportunitat de formar part del certamen de la llar.

Expohabitat és un mostrador per a empreses dedicades al món del confort i del disseny per a la llar, equipament, mobiliari i gestió immobiliària. Els visitants podran localitzar els productes i serveis necessaris per trobar, renovar i actualitzar casa seva.

Els sectors representats a Expohabitat són assessorament legal; cuina, bany i electrodomèstics; construcció i reformes; domòtica; immobiliàries; interiorisme; tèxtil per a la llar; serveis professionals; subministraments; entre d’altres.