torna

Detall de la notícia

Imatge 3067904

El Govern distingeix els esportistes Joan Reinoso, Paula Barceló i Sílvia Mas al Consolat de Mar

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, juntament amb la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, i el director general d’Esports, Carles Gonyalons, entre altres autoritats, han rebut aquest capvespre a Consolat de Mar els esportistes mallorquins Joan Reinoso, Paula Barceló i Sílvia Mas pels triomfs aconseguits a les darreres competicions.

Armengol ha manifestat “l’orgull que joves com vosaltres, esportistes al més alt nivell, passegeu el nom de les Illes Balears arreu del món, assolint èxits que ens inspiren com societat”.

Les regatistes Sílvia Mas i Paula Barceló han estat campiones del món de 470 juvenil al mundial sub24 celebrat aquest passat mes d’agost al Japó. Mentre que el ciclista Joan Reinoso va obtenir la medalla de bronze al Campionat Mundial de Ciclisme Paralímpic en Carretera, en la categoria T2 (tricicles).

També han participat de l’acte les famílies dels esportistes i els seus respectius cossos tècnics. La presidenta Francina Armengol els ha volgut agrair la tasca desenvolupada a l’entorn dels esportistes, imprescindible per poder assolir les fites aconseguides.