torna

Detall de la notícia

Imatge 3067569

Activitat de formació: Desenvolupament de la funció directiva per a directors novells

Demà s’obrirà el període d’inscripció per a les 30 places disponibles de la formació Desenvolupament de la funció directiva per a directors novells que organitza la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat. Es tracta, en aquest cas, d’atendre la necessitat de formació especialitzada del col·lectiu de docents que estan exercint la direcció com a novells i que no porten en el càrrec més de dos anys.

La formació es desenvoluparà entre els dies 19 d’octubre i 9 de març de 2018 i consta de 120 hores, 60 de les quals seran presencials i 60 en modalitat a distància. La part presencial es durà a terme en quatre trobades que tindran lloc els mesos d’octubre, novembre, gener i febrer.

Queden excloses d’aquesta convocatòria les persones habilitades o acreditades per a la funció directiva abans de dia 9 de desembre de 2013 o que ja han realitzat una formació equivalent impartida per una Administració pública.

La inscripció es realitzarà mitjançant el Portal del personal i serà imprescindible presentar dins el termini d’inscripció una declaració responsable.

Termini d’inscripció: del 27 de setembre al 4 d’octubre de 2017.