torna

Detall de la notícia

Imatge 3066817

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports presenta la temporada 2017/2018 de la Simfònica

L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears ha presentat la programació de la pròxima temporada d’abonament 2017/2018. Els nostres abonats podran gaudir de 14 concerts i 1 de gratuït.
 
Amb els concerts de temporada d’abonament es volen ressaltar varies línies temàtiques “El violí”, “Els nostres solistes”, “Trobada de compositors. Festival Illes Sonores”, i “El Barroc i el Classicisme”.
 
La temporada d’abonament comença el dia 19 i 20 d’octubre a Palma i Manacor amb un programa de Beethoven i Mahler amb el violinista Benjamid Schmid, sota la batuta del director titular Pablo Mielgo; i acabarà el 17 de maig amb un programa amb el prestigiós flautista en àmbit mundial Emmanuel Pahud.
 
A la temàtica de “El Violí”, hi participaran part dels millors violinistes del moment com Benjamid Schmid, Francisco Fullana, Frank Peter Zimmerman, Giuliano Carmignola i Sayaka Shoji.
 
En relació a altres solistes també intervindran els pianistes Daniel Kharitonov, Joaquin Achúrro, el guitarrista Juan Manuel Cañizares, la soprano Lisa Larsson.
 
Com a directors convidats,  dirigiran l’Orquestra Alondra de la Parra, Giuliano Carmignola, Guillermo García Calvo, Jonathan Cohen, Jordi Bernacer, Leopold Hager, i Krzysztof Penderecki. Quant a a directors cotitulars, hi actuaran Pablo Mielgo i Joji Hattori.
 
Pel que fa a “Els nostres solistes”, l’OSIB oferirà concerts amb els solistes, membres de l’Orquestra, José Antonio Domené (arpa), Juan José Pardo (clarinet), i Tobias Isern (tuba).
 
El Festival “Illes Sonores” s’interpretaran obres del compositor en residència Antoni Parera Fons, de O. Navarro. (Concert de clarinet), Penderecki (Concert per a violí núm. 2 Metamorphosen), R. Martinsson (Ich denke Dein), i J. P. Jofre. (Concert per a Bandoneon i violí).
 
En el cicle El Barroc i el Classicisme, hi haurà programes sobre J. S. Bach, Händel, J. Haydn i W. A. Mozart. La temporada es completarà amb gran obres de Beethoven, F. Schubert, H. Berlioz, F. Mendelssohn, A. Bruckner,J. Brahms, G. Bizet, P.I., F. Borne, A. Dvorak, I. Albéniz-Arbós,G. Mahler, D. Xostakóvitx, B. Britten, C. Debussy, S. Rakhmàninov,M. Ravel, o L. Bernstein.
 
La Fundació OSIB continuarà amb l’objectiu de desenvolupar la seva temporada simfònica a les Illes Balears; oferirà programes escolars, familiars, d’inserció social, i un nou programa de música per a lactants i nadons. Aquest nou programa és una de les accions que es contemplen dins el Pla de Cultura, desenvolupat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.
 
A més, cal ressaltar concerts extraordinaris que realitzarà l’Orquestra a diferents escenaris. Per més informació de tots els concerts: www.simfonicadebalears.com.
 
És una temporada representativa de tota la història de la música, incorpora estrenes i noves creacions, cercant l’equilibri territorial.
 
Abonaments Orquestra Simfònica de les Illes Balears 2017/2018

Horaris oficina venda d’abonaments

De dilluns a divendres de 8.30 h a 14.00 h

Preus

Abonament 14 concerts + 1 gratificació

PREU ABONAMENTS
 

Zona A (Platea): 300 € 

Zona B (Platea últimes files HH,JJ, LL): 250 € 
 
 
 Preu abonaments jubilats (10 %)
 

Zona A (Platea): 270 € 

Zona B (Platea últimes files HH,JJ, LL): 225 €
 
Preus abonament estudiants, Carnet Jove i aturats (50 %)
 

Zona A (Platea): 150 € 

Zona B (Platea últimes files HH,JJ, LL): 125 € 
 

Com a novetat, us oferim un abonament familiar:
 
un abonat podrà adquirir abonaments per als seus descendents amb els descomptes següents: fills 25 %, néts 50 %.
 
 
Grups de la part forana. Consultau opcions al telèfon: 971 28 75 65

PREU D’ENTRADES : 
 
Platea zona A: 32 € 

Platea zona B (platea últimes files HH,JJ, LL): 22 € 

Descompte Carnet Jove, estudiants i aturats: 50 %
 

La programació podria veure’s modificada puntualment per causes externes a l’organització.