torna

Detall de la notícia

Imatge 3059837

Reunió amb els presidents i secretaris de les comissions que han participat en el procediment per acreditar les competències professionals

El passat 19 de setembre va tenir lloc a la sala d’actes de BMN a Son Fuster (Palma) la reunió dels presidents i secretaris de les comissions que han participat en el procediment per acreditar les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació, segons Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 2 de desembre de 2016 (BOIB núm. 156, de 13 de desembre de 2016).

Durant el transcurs de la trobada, la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, va comentar la importància d’aquest procés per als ciutadans, a més d’aprofitar l’avinentesa per agrair als membres de les comissions la tasca realitzada. Per la seva part, el director de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears (IQPIB), Joan Antoni Sancho, va fer una revisió de les principals incidències detectades durant el procés i valorà de manera positiva totes les actuacions realitzades. Finalment, i després d’explicar com es duria a terme el tancament del procés, es varen recollir diferents suggeriments i propostes de millora per parts dels assistents a fi de tenir-los en compte per a properes convocatòries.