torna

Detall de la notícia

EL CONSELL DE GOVERN ES DONA PER ASSABENTAT DEL NOMENAMENT DE JOSEP ABRINES COM A GERENT DE LA FUNDACIÓ PER A L'ESPORT BALEAR

El Consell de Govern s’ha donat per assabentat del nomenament de Josep Abrines com a gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, a proposta del Patronat de la Fundació, que ha validat la proposta de la consellera de Cultura, Participació i Esports, d’acord amb la qual el càrrec l’ocupi personal propi de l’Administració —en aquest cas, un tècnic esportiu.
 
Abrines substitueix en el càrrec Joan Noguera, de qui es disposà el cessament fa unes quantes setmanes.
 
Josep Abrines Veiret ha ocupat, fins a l’actual nomenament, el càrrec de tècnic esportiu de la Fundació per a l’Esport Balear a l’àrea de Promoció i Patrocini (2007‑2017). És tècnic de gestió i direcció d’empreses esportives per la UEDEP (2008), monitor de tennis per la Reial Federació de Tennis Espanyola (1978), professor de tennis —Registre Professional de Tennis RPT (1978)— i professor d’esquaix per la Federació Balear d’Esquaix (1978).
 
Ha estat director tècnic i professor del Club de Tennis Porto Cristo, director esportiu del Centre de Tecnificació de Tennis Manacor (2008-2009) i tècnic esportiu al Consorci Palma Arena (2007), entre altres direccions tècniques.
 
Va cursar secundària i batxillerat a l’escola de Monti-sion, de Palma, i tercer de Medicina a la Universitat de Barcelona, Hospital Clínic de Barcelona (1979).