torna

Detall de la notícia

Imatge 3058329

S'obre la inscripció a la Jornada de Dinamització Lingüística que organitza la Conselleria de Cultura, Participació i Esports

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports a través de la Direcció General de Política Lingüística organitza una Jornada de Dinamització Lingüística que tindrà lloc el dijous 28 de setembre a l’Arxiu del Regne de Mallorca, a Palma.
 
Aquesta jornada s’adreça especialment als assessors lingüístics i al personal encarregat de tasques de dinamització lingüística del conjunt d’administracions públiques de les Illes Balears. També hi estan convidats els representants polítics responsables de la matèria. Igualment, i si hi ha places disponibles, la jornada és oberta a graduats i estudiants del grau de Llengua i Literatura Catalanes.
 
S’espera que aquesta trobada sigui molt útil i enriquidora tant per compartir projectes com per recollir propostes i experiències de dinamització de la llengua catalana en les diferents administracions de les Illes Balears.
 
A l’enllaç següent trobareu el programa i la fitxa d’inscripció: http://www.caib.cat/govern/sac/fitxa.do?codi=3055005&coduo=2390443&lang=ca
 
La Conselleria de Cultura, Participació i Esports es farà càrrec de les despeses de trasllat dels assistents procedents de Menorca, Eivissa i Formentera.