torna

Detall de la notícia

Imatge 3058218

Activitat de formació: Desenvolupament de la funció directiva

El proper dia 20 de setembre s’obrirà el període d’inscripció a la formació per al Desenvolupament de la funció directiva que organitza la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat.

La formació es desenvoluparà entre els dies 19 d’octubre de 2017 i 9 de març de 2018 i consta de 120 hores, 60 de les quals seran presencials i 60 en modalitat a distància. La part presencial es durà a terme en quatre trobades que tindran lloc els mesos d’octubre, novembre, gener i febrer.

Com en les passades edicions, la formació s’adreça a docents amb un mínim de cinc anys com a funcionaris de carrera.

Les persones habilitades o acreditades per a la funció directiva abans de dia 9 de desembre de 2013 o que posteriorment han exercit o estiguin exercint la direcció d’un centre públic o amb una formació equivalent impartida per una Administració pública no han de realitzar la inscripció, sinó que hauran de fer la formació d’Actualització de les competències directives (d’una durada de 60 hores) que s’iniciarà a principis de 2018.

La inscripció es realitzarà mitjançant el Portal del personal i serà imprescindible presentar dins el termini d’inscripció una declaració responsable.

Termini d’inscripció: del 20 de setembre a l’1 d’octubre de 2017.