torna

Detall de la notícia

Imatge 3055963

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports publica l'oferta d'activitats didàcticoculturals del programa "Viu la cultura" per al curs 2017-2018

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Cultura, posa a la disposició dels centres educatius de les Illes Balears l’oferta d’activitats didàcticoculturals incloses dins el programa “Viu la cultura” per al curs 2017-2018.
 
“Viu la cultura”, programa d’activitats didàctiques i culturals adreçades a tots els centres educatius de les Illes Balears, amb una trajectòria ja consolidada de més de setze anys, té com a objectiu principal acostar els alumnes de tots els nivells educatius al món de la cultura i afavorir-ne el contacte directe amb la nostra realitat cultural.
 
L’accés al programa es fa en format en línia a la pàgina web: http://www. viulacultura.com per facilitar-ne la consulta i la sol·licitud d’activitats. És una manera d’agilitzar tota la tramitació i de posar les activitats a l’abast dels docents.
 
A més, com cada any, la proposta s’ha revisat i s’ha actualitzat amb noves activitats que permeten que tant el professorat com l’alumnat puguin disposar d’una selecció variada d’aspectes diversos de la nostra cultura a través de tallers, de conferències, d’itineraris, d’excursions didàctiques per la Serra de Tramuntana, de concerts didàctics, de representacions teatrals, de xerrades o d’altres activitats.

Es pot consultar tota l’oferta del curs 2017-2018 als webs http://www. viulacultura.com o http://dgcultur.caib.es/ i ja es poden fer les reserves de les activitats.