torna

Detall de la notícia

Imatge 3045238

La Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut publica una convocatòria de subvencions per projectes de promoció de la salut.

El passat dissabte dia 2 de setembre la Conselleria de Salut va publicar al BOIB la convocatòria de subvencions pels anys 2017 i 2018.

L’objectiu d’aquesta convocatòria es poder donar suport als projectes, programes i activitats de Salut Pública que es duguin a terme entre 1 de novembre de 2017 i el 30 de setembre del 2018, i que es centrin en les següents línies d’actuació:

a) Programes de promoció de la salut per millorar la salut de les persones residents de zones desfavorides i reduir les desigualtats socials en salut mitjançant la participació comunitària.

b) Programes de promoció de la salut i educació per a la salut en els centres educatius de les Illes Balears.

c) Projectes dirigits a la promoció de la donació de sang i a fer una captació directa de donants en tots els municipis de les Illes Balears.

d) Projectes de prevenció i control de la infecció pel VIH i altres infeccions de transmissió sexual en la població general i en col•lectius específics d’afectats.

e) Ajuts per a associacions de pacients per desenvolupar activitats destinades a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut.

f) Projectes de prevenció de les addiccions en l’àmbit dels municipis de les Illes Balears que disposen d’un pla municipal d’actuacions sobre drogodependències i altres addiccions.

g) Projectes de reducció de danys derivats del consum de drogues i altres addiccions en espais de lleure recreatiu de les Illes Balears.

 

La quantitat total que es destina és de 453.783,75€ que es repartiran entre l’any 2017 i l’any 2018, de tal manera que a l’any 2017 s’avençarà el 80% dels imports i al 2018 el 20% restant.

Clikar aquí per veure la convocatòria al BOIB Núm. 108 - 2 / Setembre / 2017

Clikar aquí per accedir al tràmit de sol·licitud