torna

Detall de la notícia

Imatge 3033165

Martí March ha visitat avui els alumnes de primària del campament d'estiu d'anglès de Palma

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, ha visitat avui els alumnes de primària que participen del segon torn del programa d’acompanyament escolar en llengua anglesa a Palma. El 1r torn del programa va tenir lloc entre el 31 de juliol i l’11 d’agost. El 2n torn té lloc entre el 14 i el 25 d'agost.
Enguany per primera vegada la Conselleria d’Educació i Universitat ha implantat dues iniciatives per millorar els coneixements orals d’anglès dels alumnes de primària i de batxillerat en el marc del Programa del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport de Cooperació Territorial per a l’Aprenentatge de Llengües Estrangeres. Aquesta iniciativa ha suposat una inversió total de 215.450 euros per a 236 alumnes, dels quals 125.000 s’han destinat a 57 alumnes (35 de Mallorca, 7 de Menorca i 15 d’Eivissa) de 1r de batxillerat, que han fet un curs intensiu d’immersió en llengua anglesa a Bournemouth (Regne Unit) de dues setmanes de durada i 60 hores lectives; mentre que 90.450 euros han estat per a 179 alumnes (134 de Mallorca, 36 de Menorca i 9 d’Eivissa) de 6è de primària, a través del Programa d’Acompanyament Escolar en Llengua Anglesa, d’una durada de 10 dies lectius i un total de 60 hores lectives d’immersió a centres de les Illes. Aquest programa s'ha impartit a les illes de Mallorca (a Palma, Inca i Calvià), Menorca (a Maó i a Ciutadella) i Eivissa en el període comprès entre el 31 de juliol i el 25 d’agost de 2017.

El programa d’acompanyament està orientat a reforçar l’adquisició de les destreses de comprensió auditiva i expressió oral en llengua anglesa per part dels alumnes. En el cas dels campus de 6è d’educació primària, per tal d’assolir els objectius del programa d’acompanyament escolar en llengua anglesa, totes les activitats es desenvolupen íntegrament en aquest idioma, que és la llengua única de comunicació del curs. La finalitat és la d’adquirir nous coneixements, consolidar i practicar el que ja se sap mitjançant activitats atractives, motivadores i participatives.

Tota la informació relativa a aquesta convocatòria (Resolució, annexos en format Word, instruccions per a les famílies, calendari previst) es pot consultar a la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat (http://dgfpfp.caib.es).