torna

Detall de la notícia

Imatge 3026184

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports i el CD Atlético Baleares presenten el Pack Jove 2017

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur ha visitat avui el camp de l’Atlético Baleares en motiu de la presentació del Pack Jove 2017. A l’acte han assistit els jugadors Nacho Heras i Pedro Ortiz, juntament amb el gerent Guillermo Pisano, el director de màrqueting Lawrence Johannes Mommenthal, i el director esportiu Patrick Messow. S’ha presentat el Pack Jove 2017 i també s’ha fet entrega per part del club de la camiseta oficial, signada pels jugadors que serà sortejada entre els participants.
 
L’any 2017, Carnet Jove de les Illes Balears celebra el seu 30è aniversari i, per això, s’ha posat en marxa en Pack Jove 2017 amb la finalitat de millorar els avantatges del programa i la seva difusió entre tots els joves de les Illes.
 
El Pack Jove és el projecte més ambiciós de Carnet Jove dels darrers anys i consisteix un talonari de vals d’avantatges i descomptes rellevants (2x1, 3x2, 50 % de descompte, gratuïtats...) que podran gaudir totes les persones titulars del Carnet Jove de les Illes Balears en tots els àmbits. Recull un total de 66 empreses que ofereixen 77 avantatges en les categories de: allotjaments i viatges; cultura i oci; esports; formació i cursos; salut i bellesa; i serveis, compres, menjar i beure. Totes les categories contemplen descomptes a Mallorca, Menorca i Eivissa, i aquest pack també contempla descomptes a Formentera.
 
 
CD Atlético Baleares i Carnet Jove
 
Aquesta iniciativa pretén oferir descomptes i avantatges importants pels nostres joves, i també promocionar i difondre els organismes, empreses i entitats col·laboradores com l’Atlético Baleares que participen del programa Carnet Jove i que ofereixen les seves promocions als joves mitjançant el programa.
 
L’Atlético Baleares ofereix un val de 2x1 en els carnets de soci per a la temporada 2017-2018. És un descompte molt important perquè el preu de l’abonament és de 75 €, i entre els joves menors de 17 anys de 30 €. A més, és la primera vegada que un equip de futbol ofereix aquesta promoció i esperam que serveixi per donar a conèixer més el club entre els joves, per fidelitzar l’afició i en definitiva, perquè cada vegada puguem ser més que recolzem l’Atlético Baleares des del camp.
 
A més d’aquesta promoció amb el val de descompte del pack, l’Atlético Baleares també ofereix un 25 % de descompte a tots els titulars del Carnet Jove en l’adquisició d’entrades per assistir als partits de lliga, copa, play-off i amistosos, així com en la roba oficial que es pot comprar a la tenda del club.
 
 
Carnet Jove
 
El Programa Carnet Jove de les Illes Balears s’emmarca en la Direcció General d’Esports i Joventut de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i es gestionat per l’Institut Balear de la Joventut.
 
El seu objectiu és contribuir a promoure les polítiques de joventut que incentiven la participació social, el foment de la cultura, la mobilitat i l’emancipació dels joves en condicions assequibles i dignes. Tot això suposa donar un valor de participació social i ciutadana al Carnet Jove, a més de l’oferiment i la promoció d’avantatges i descomptes en diferents àmbits.
 
En l'actualitat, el Carnet Jove gairebé de 30.000 titulars a les Illes Balears i més de 800 establiments col·laboradors. A més, és vàlid a la resta de comunitats autònomes i a 37 països d’Europa i conta amb més de 6,4 milions de titulars i més de 60.000 descomptes.
 
El Carnet Jove té un preu de 6 € i una durada de 4 anys. S’emet a qualsevol oficina de CaixaBank i amb el Carnet Jove s’obté de forma gratuïta el Pack Jove per poder utilitzar els seus vals de descompte fins al 31 de desembre de 2017.