torna

Detall de la notícia

Imatge 3022128

Els dissenyadors de moda Pau Aulí i Elisenda Aguilera aconsegueix el primer i segon premi de la passarel·la Art Jove de Moda

El dijous 3 d’agost a vespre s’ha celebrat en el pati de la Misericòrdia la final de disseny de moda del certamen del programa cultural Art Jove amb la passarel·la per on han desfilat les 10 col·leccions finalistes, d’un total de 32 inscrits.

El primer premi ha estat per a la col·lecció “Estuve en Mallorca y me acordé de ti” de Pau Aulí i el segon premi per a la col·lecció “Nord-Oest” d’Elisenda Aguilera. Una decisió del jurat presidit per Philippe Salvà, i format per les dissenyadores i professores Clara Catalán i Elena Segura (ESDIB), Tania Baides (EDIB) i Anna Uimonen y Nevean Holmes, dissenyadores de la marca Aubergin.

El premi està dotat amb 4.000 €, repartits de la següent manera.

 • 1.000,00 € que es reparteixen a parts iguals entre els 10 finalistes del certamen en concepte de despeses de producció de la col·lecció.
 • 1.000 pel guanyador o guanyadora del segon premi.
 • 2.000 pel guanyador/a del primer premi

Les 10 col·leccions varen desfilar pel següent ordre:

 1. CANVAS de Guillem Rodríguez
 2. NORD-OEST d’Elisenda Aguilera
 3. ABSTRACOCÓ d’Elvira Heras
 4. LA ISLA DEL ALMA d’Eva Maria Nadal
 5. NEXT FLAP d’Estefi Nogales
 6. ARIEL de Kevin García
 7. UNDERGROUND de Blanca Darder
 8. CELLS de María Paloma Ojea
 9. UN COUP DE MER de Patricia Perales
 10. ESTUVE EN MALLORCA Y ME ACORDÉ DE TI de Pau Aulí

El certamen de disseny de moda del programa cultural Art Jove que impulsa l'Institut Balear de la Joventut (IBJove), de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, s’adreça a joves dissenyadors d’entre 16 i 35 anys que es poden presentar en solitari o formant equip, i han de ser tots nascuts o residents a les Illes Balears.