torna

Detall de la notícia

Imatge 3019367

15 joves d'arreu de l'Estat fan feines de conservació i nidificació al camp de treball d'IBJove a l'Albufera d'Alcúdia

El director de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove), Joan Ferrà, i el director-gerent de l'Institut Balear de la Natura (IBANAT), Joan Ramón, han visitat aquest matí el camp de treball sobre cultura i natura, coordinat pel Grup d'Ornitologia Balear (GOB) i finançat per IBJove.

És un dels set camps de treball que la Conselleria de Cultura, Participació i Esports ofereix aquest estiu; en aquest cas, perquè els joves que hi participen duguin a terme tasques de conservació del Parc Natural de l'Albufera d'Alcúdia (Mallorca).

En concret estan desenvolupant la consolidació i creixement d'una illeta de nidificació amb l'objectiu que la vegetació la consolidi i es converteixi en un espai que faciliti la cria de diferents espècies d'aus.

Hi participen 15 joves de diferents indrets de l'Estat que compaginen aquesta feina amb tasques de conservació de la Trapa i altres activitats d'oci i temps lliure.

Amb aquestes activitats IBJove pretén consolidar activitats juvenils de caire participatiu i que fomenten les pràctiques d'oci saludables, amb un total de set camps de treballs durant aquest estiu, quatre dels quals aquests dies s'estan desenvolupant de manera simultània; un -el d'activitats de conservació del Castell d'Alaró- ja ha acabat: i els altres dos restants es faran durant la segona quinzena d'agost.