torna

Detall de la notícia

Imatge 3019226

I Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques

Calvià serà la seu de les I Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques, que tindran lloc els dies 16 i 17 de novembre al Casal de Peguera. Les jornades estan coorganitzades per l’Ajuntament de Calvià, l’Escola Balear d’Administració Pública i la Universitat de les Illes Balears, a través de la Fundació Universitat Empresa, i amb el suport del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, IB3 i Ràdio Calvià.

L’objectiu de la trobada és crear un espai de reflexió i debat entre els professionals de la comunicació pública, treballadors de l’Administració pública, professionals de la comunicació en l’Administració pública, alumnes de comunicació i Administració pública, etc., per abordar diferents aspectes que es configuren en quatre panels:

  • La funció i la gestió dels mitjans de comunicació públics municipals: ràdios, revistes, webs, gestió de la relació amb els clients (CRM)...
  • Nous formats i mitjans de comunicació.
  • La relació dels gabinets de premsa de les administracions públiques amb els mitjans.
  • Continguts comunicatius: comunicació i publicitat institucional.

En la segona jornada es proposa una activitat pràctica de reptes —basats en els temes dels panels—, que es perfila com un espai de cocreació que proposi mecanismes de resolució dels reptes plantejats. Aquest procés permetrà conèixer i aprendre eines i metodologies que generaran dinàmiques positives en un futur proper.

Després de les conclusions, se celebrarà una trobada de ràdios municipals, que organitza Ib3, i que s’inclou en el programa que celebra els 30 anys de Ràdio Calvià.

En el marc de l’Acord de formació per a l’ocupació de les administracions públiques, l’EBAP certificarà l’assistència a tot el personal empleat públic que participi en les jornades.

Les preinscripcions ja estan obertes en l’enllaç <http://www.uibcongres.org/jornadescomunicacio/ficha.ct.html>, en el qual també es pot consultar el programa provisional de les I Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques.