Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

El director d'IBJove, Joan Ferrà, visita el campament de la Victòria, a Alcúdia

El director d'IBJove, Joan Ferrà, visita el campament de la Victòria, a Alcúdia

Darrera actualització: Fri Jul 28 13:39:59 CEST 2017

El director de l'Institut Balear de la Joventut, Joan Ferrà, ha visitat aquest matí els campaments d'estiu organitzats per aquesta institució i que es duen a terme a les instal·lacions del Campament de la Victòria, a Alcúdia, per tal de conèixer de primera mà el desenvolupament de les activitats que s’estan fent durant el darrer mes.

IBJove ha organitzat un total de 12 campaments per a infant i joves de 8 a 15 anys, amb un total de 720 places, 120 de les quals es destinen a menors en risc d'exclusió social. Cada campament ha tengut una durada d'una setmana i han estat gestionats per diferents entitats de l'àmbit del lleure de les Illes Balears. Els campaments d'estiu es van iniciar el passat 25 de juny i finalitzaran el proper 5 d'agost.

Durant els campaments s'ha treballat des d'un perspectiva educativa a través del lleure, fent activitats d'aventura, dinàmiques de grup, excursions, etc., sempre emmarcades en la temàtica del turisme sostenible, que hem adoptat amb motiu del 2017 Any Internacional del Turisme Sostenible, sempre dirigit a aprofundir en els nostres infants i joves la necessitat de ser conscients de la petjada que deixa l’activitat de les persones. En els campaments també s'han fet diferents activitats lúdiques en català oferides per la Direcció General de Política Lingüística, també pertanyent a la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears