torna

Detall de la notícia

Imatge 3007004

Reunió informativa per a les famílies dels alumnes beneficiaris dels ajuts per millorar els coneixements orals d'anglès

Ahir capvespre va tenir lloc una reunió informativa adreçada a les famílies dels alumnes de 6è de primària i de 1r de batxillerat beneficiaris dels ajuts que permetrà aquest alumnat poder millorar completament de franc els seus coneixements orals d’anglès aquest estiu. A la reunió, que es va fer a la UIB, hi foren presents la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, representants del Servei de Projectes Lingüístics i representants d’Ocidiomes, atès que va ser l’empresa guanyadora del procediment de licitació d’aquests programes. Durant el transcurs de la reunió es va informar del contingut dels programes, a més de resoldre tot un seguit de dubtes plantejats pels pares i mares. Així mateix, les famílies que no pogueren assistir a la reunió informativa, igualment que les dels alumnes de Menorca, Eivissa i Formentera, seran informades a través d’un correu electrònic.       

Aquesta actuació, que s’emmarca dins el Programa de Cooperació Territorial del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a l’aprenentatge de llengües estrangeres, s’articula a través de dues modalitats d’immersió lingüística:

  • Curs intensiu d’immersió en llengua anglesa a l’estranger de 2 setmanes de durada i amb un total de 60 hores lectives per a l’alumnat que en el curs escolar 2016-2017 està matriculat al primer curs de batxillerat en centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. En total, els beneficiaris d’aquests ajuts seran 57 alumnes. Per a la concessió dels ajuts de batxillerat s’ha seguit el criteri de millor expedient acadèmic. El curs es realitzarà al Regne Unit i/o a Irlanda en el període comprès des de finals de juliol al 31 d’agost de 2017. Els participants es distribuiran en grups d’un màxim de 15 persones.
  • Programa d’acompanyament escolar en llengua anglesa d’una durada de 10 dies lectius (de dilluns a divendres) i amb un total de 60 hores lectives d’immersió  per a l’alumnat que en el curs escolar 2016-2017 està matriculat en el sisè curs de primària en centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. En total, els beneficiaris d’aquests ajuts seran 179 alumnes. Aquest programa s’impartirà a Palma, Calvià, Inca, Ciutadella, Maó i Eivissa en el període comprès des de finals de juliol al 31 d’agost de 2017. Els participants es distribuiran en grups d’un màxim de 10 persones.