torna

Detall de la notícia

Imatge 3006805

Oferta formativa dels CEPA per al curs 2017-2018

S’ha publicat l’oferta formativa dels centres d’educació de persones adultes per al curs 2017-2018. L’educació de persones adultes s’adreça a persones majors de devuit anys o a persones que compleixin aquesta edat en l’any natural en què es matriculen per cursar aquests estudis.

Calendari del procés d’admissió i matriculació

El calendari del procés d’admissió i matriculació dels alumnes als ensenyaments de persones adultes als centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per al curs 2017-2018 és el següent:

SETEMBRE 2017

· Del 5 al 12: Matrícula de l’alumnat que el curs anterior era alumne d’un centre d’educació de persones adultes.

· Del 13 al 26: Matrícula de les persones de nova incorporació en un centre d’educació de persones adultes.

FEBRER 2018

· Del 12 al 16: Matrícula als ensenyaments d’educació secundària per a persones adultes que condueixen a l’obtenció del graduat en educació secundària obligatòria del segon quadrimestre.

Centres d’educació de persones adultes

Els impresos de sol·licitud es podran trobar en els centres d’educació de persones adultes (CEPA):

  • MALLORCA: CEPA Alcúdia, CEPA Amanecer (Palma), CEPA Artà, CEPA La Balanguera (Palma), CEPA Calvià, CEPA Camp Rodó (Palma), CEPA Francesc de Borja Moll (Inca), CEPA Llevant (Manacor), CEPA Mancomunitat del Pla (Vilafranca de Bonany), CEPA Mancomunitat del Raiguer (Binissalem), CEPA Sa Pobla, CEPA S’Arenal, CEPA Son Canals (Palma) i CEPA Sud (Campos).
  • MENORCA: CEPA Ciutadella i CEPA Joan Mir i Mir (Maó).
  • EIVISSA: CEPA Pitiüses (Eivissa) i CEPA Sant Antoni (Sant Antoni de Portmany).