Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Jornada d'avaluació del curs 2016-2017 dels assessors de la xarxa de centres de professorat de les Illes Balears

Jornada d'avaluació del curs 2016-2017 dels assessors de la xarxa de centres de professorat de les Illes Balears

Darrera actualització: Mon Jul 17 10:55:41 CEST 2017

El passat 12 de juliol va tenir lloc en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut la jornada d’avaluació i tancament del curs 2016-2017 dels assessors de la xarxa de centres de professorat (CEP) de les Illes Balears. La jornada, organitzada per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, va tenir el propòsit de facilitar un espai de reflexió sobre el treball individual que han realitzat els assessors durant aquest curs i, posteriorment, sobre la tasca col·lectiva desenvolupada per cada un dels equips pedagògics que integren la xarxa CEP de les Illes Balears.

Per altra part, també hi hagué temps per avaluar el treball realitzat globalment a partir d’una mirada sistèmica i conjunta, amb la finalitat de precisar i interioritzar els reptes que contindrà el darrer tram del desenvolupament del Pla Quadriennal de la Formació del Professorat, que finalitza l’any 2020. Cal remarcar que en aquesta segona part de la trobada hi varen participar el conseller d’Educació i Universitat, Martí March, i la directora general de Formació Professional i de Formació del Professorat, Maria F. Alorda, els quals pogueren escoltar  els dubtes i les propostes  de millora que varen formular els diferents equips pedagògics.

A la jornada hi assistiren els 38 assessors de la xarxa CEP i també els docents que s’incorporaran als diferents equips a partir del proper curs escolar. El final de la trobada es va dedicar a agrair la tasca realitzada aquest curs per tots els assessors i assessores dels centres de professorat i, de manera especial, a aquells que el proper curs s’incorporaran als seus centres educatius.

Documents

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears