Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Educació signa un conveni amb l'European Pianofest per a becar a 5 alumnes del Conservatori

Educació signa un conveni amb l'European Pianofest per a becar a 5 alumnes del Conservatori

Darrera actualització: Mon Aug 07 14:59:04 CEST 2017

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, s’ha reunit aquesta setmana amb els pianistes Óscar Caravaca i Man Minnie Ho, directors de l’European Pianofest que es celebrarà del 4 al 17 d’agost a Mallorca. March ha explicat que “aquesta iniciativa s’emmarca en la política educativa de la Conselleria en matèria de Conservatori Superior, en el sentit d’incrementar el nivell musical dels estudis musicals i, també, el de la societat de les Illes en la que el conservatori té un paper important”. Per la seva banda, Caravaca ha manifestat la seva “satisfacció pel suport d’Educació que permetrà que 5 alumnes del Conservatori Superior de Música de Balears puguin rebre masterclass de prestigiosos pianistes europeus en el marc del festival”.

L’European Pianofest es va posar en marxa el 2015 pel pianista mallorquí Òscar Caravaca i la pianista xinesa Man Minnie Ho. El programa té la intenció de promoure la interacció entre Àsia i Europa oferint un punt de partida per als estudiants xinesos que desitgen continuar els seus estudis i consolidar una carrera professional a Europa. L’objectiu és oferir una formació d’alt nivell a través de intèrprets, professors i directors de diversos conservatoris de prestigi.

En el marc de l’European Pianofest s’han previst un cicle de grans pianistes en el que participen Grigory Sokolov i Nelson Goerner, diverses masterclass i el I Concurs Internacional Frédéric Chopin Valldemossa en col·laboració amb la Cel·la Frédéric Chopin i George Sand.

Events destacats
4 agost Inici Masterclasses amb estudiants xinesos i becats mallorquins
5 agost Final Concurs Internacional Frederic Chopin Valldemossa
8 agost Concert Nelson Goerner a favor Projecte Home
10 agost Concert Grigory Sokolov

Per a més informació: www.europeanpianofest.com
Contacte premsa: Felipe Lorenzo felipe@amequi.com  971 470 735 / 646 001 515
 

Documents

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears