Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Comença la consulta pública prèvia sobre la proposta d'elaboració del Projecte de decret d'usos lingüístics

Darrera actualització: Wed Jul 12 13:40:56 CEST 2017

Avui s’inicia el tràmit de consulta pública prèvia sobre la proposta d’elaboració del Projecte de decret que ha de regular els usos lingüístics de les llengües oficials a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
 
La tramitació d’aquest Projecte de decret respon a la voluntat de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i del Govern d’avançar en la normalització de la llengua catalana i en la defensa dels drets lingüístics de la ciutadania. Aquest Projecte de decret suposa desplegar reglamentàriament la normativa lingüística vigent (Llei de normalització lingüística, Llei de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma), en substitució del derogat Decret 100/1990.
 
Aquest procés de consulta pública que s’inicia avui té com a objectiu donar l’oportunitat a la ciutadania d’expressar la seva opinió de forma prèvia a la redacció del text. Les persones o organitzacions que hi estiguin interessades tenen un termini de quinze dies hàbils des de la publicació en aquest portal per fer arribar les seves aportacions.
 
Podeu trobar més informació al següent enllaç

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears