torna

Detall de la notícia

Imatge 2995751

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports es reuneix amb els clubs per valorar les subvencions i explicar les novetats per a la temporada següent

La consellera Fanny Tur, el Director General d’Esports Carles Gonyalons i Biel Arrom Director de l’àrea de promoció i patrocini de la Fundació per l’Esport Balear s’han reunit amb els clubs per valorar la temporada esportiva i també poder fer un balanç de les subvencions rebudes durant aquest període. La reunió també ha servit per poder explicar des de la conselleria quines són les novetats de cara a la convocatòria de les ajudes per a la següent temporada. Durant aquest curs esportiu, s’han concedit un total de 800.000 €. D’aquests, 720.000 € són per als equips d’esports col·lectius i 80.000 € estan destinats als equips d’esports individuals. Aquesta dotació ha suposat un increment d’un 33% (200.000 € més) en relació amb les ajudes concedides per a la temporada anterior, que era de 600.000.

Els clubs que han assistit a la reunió són: Bahía San Agustín, Bàsquet Muro, AD Son Sardina, UD Collerense, CD San Francisco, CD Manacor, Voltors, Montesion Futbol Sala, Palma Futsal, Espanya Hoquei, Toro Rugby Club, Volei CIDE CV Son Ferrer, CV Manacor, CV Can Ventura, Club Badminton Palma, Associació Billar Palma, CB Interbowling, Xelska, Club Natació Palma, CD Bahías, Club Petanca Son Verí, Son Cladera Tennis Taula.

Una de les novetats destacables, que s’ha parlat a aquesta reunió ha estat que s’implantarà aquesta pròxima temporada un sistema més àgil per poder accedir a les subvencions per part dels clubs.