torna

Detall de la notícia

Imatge 2994927

Sol·licita la furgoneta de la campanya i dona suport al pacte contra les violències masclistes

A pesar de les lleis aprovades, dels esforços fets per les diverses administracions i els agents implicats en la lluita contra les violències masclistes, i del llarg camí recorregut, la violència masclista continua present en la nostra societat, en la qual deixa milers de víctimes, per mitjà de la representació més cruel que suposa l’assassinat de dones i dels seus fills i filles.

El Govern de les Illes Balears manté el compromís ferm i els esforços per continuar lluitant contra les violències masclistes i per prevenir-les. En aquest sentit, vol fer un pas més amb la promoció del «Pacte social contra les violències masclistes». Un pacte que mobilitzi i impliqui totes les institucions i tota la societat balear en contra de les violències masclistes i que vagi molt més enllà que la mera declaració institucional.

Les  Institucions  Públiques i   associacions també poden donar suport i difusió   al Pacte Social contra les Violències masclistes, sol·licitant la Furgoneta de la campanya, per instal·lar al seu municipi i afavorir l’adhesió al Pacte contra les Violències masclistes de les Entitats i de la ciutadania.

La sol·licitud s’ha de remetre a pacte@ibdona.caib.es