Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Jornada 'L'escola que batega: emocions i creativitat'

Jornada "L'escola que batega: emocions i creativitat"

Darrera actualització: Fri Jul 07 12:46:54 CEST 2017

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, i el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, varen inaugurar el 6 de juliol la jornada “L’escola que batega: emocions i creativitat”. Organitzada pel CEP de Manacor,  es va dur a terme a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar i comptà amb l’assistència de més de 140 docents. Al llarg de la jornada, els docents inscrits intercanviaren les pràctiques educatives i de transferència amb relació a programes d’educació emocional i creativitat realitzades en els centres durant el curs 2016-2017. 

Pel que fa als programes de formació en centres o intercentres, 66 centres de l’àmbit d’incidència del CEP de Manacor han participat en el curs 2016-2017 en algun d’aquests programes, amb un total de 1.489 hores de formació i amb la participació de 1.130 docents de totes les etapes educatives.

La jornada va comptar amb la presència de Rosa Casafont, metge i neurocientífica, la qual va dissertar sobre la necessitat de l’educació emocional a partir dels  descobriments de la neurociència i del funcionament del cervell humà. També hi varen participar com a conferenciants Tomeu Barceló i Víctor Eguariase, amb les conferències ”Emoció i creació: el binomi per créixer” i “La vida és ritme, l’escola té ritme”, respectivament.

Al marge d’aquestes conferències, els assistents també varen poder participar en diferents tallers (empatia, focusing, creació poètica, cos i consciència, teatre i experimentació plàstica) i espais per a la presentació d’experiències dels centres que han implementat programes de formació i transferència.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears

Servei de Formació del Professorat:  -  

Telèfon 971177776 - Fax 971176948

Domini http://sfp.caib.es