Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Jornades 'Acompanyar en l'aventura d'aprendre'

Jornades "Acompanyar en l'aventura d'aprendre"

Darrera actualització: Fri Jun 30 08:52:13 CEST 2017

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, i la delegada d’Educació, Formació i Ocupació de l’Ajuntament d’Inca, Alice Weber, varen inaugurar el passat 27 de juny les jornades “Acompanyar en l’aventura d’aprendre”. Organitzades pel CEP d’Inca,  es varen dur a terme els dies 27 i 28 de juny en el Casal de Cultura d’Inca i en el CEP d’Inca i comptaren amb l’assistència de més de 150 docents. Al llarg dels dos dies, els docents inscrits intercanviaren les pràctiques educatives i de transferència amb relació a metodologies innovadores centrades en l’alumnat realitzades en els centres durant el curs 2016-2017. 

Pel que fa als programes de formació en centres o intercentres, 54 centres de l’àmbit d’incidència del CEP d’Inca han participat en el curs 2016-2017 en algun d’aquests programes, amb un total de 1.442 hores de formació i amb la participació de 1.153 docents de totes les etapes educatives.  

La conferència inaugural, amb el títol de “El canvi educatiu, possibilitat i realitat”, va anar a càrrec de David Atzet, enginyer, humanista i director de l’IES Sins Cardener de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona). Atzet també parlà sobre l’experiència del seu institut que treballa completament en metodologies centrades en l’alumnat. Al marge d’aquesta conferència, els assistents pogueren participar en diferents tallers (art i paraula, LAB 0-6, escriptura creativa, matemàtica vivencial, cohesió de grups, espai i cos) i en diferents espais per a la presentació d’experiències dels centres i de reflexió conjunta entorn a temes com processos d’aprenentatge i ambients, inclusivitat, avaluació i neurociència, entre d’altres.

Aquests intercanvis d’experiències entre centres, que també han tingut lloc a Menorca (12 i 13 de maig), Eivissa (24 i 25 de maig) i Palma (9 i 10 de juny), finalitzaran el proper 5 de juliol a Manacor.

Documents

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears

Servei de Formació del Professorat:  -  

Telèfon 971177776 - Fax 971176948

Domini http://sfp.caib.es