torna

Detall de la notícia

Concha Buika i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears actuen dimecres al Born de Palma

Concha Buika i l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears ofereixen un concert dimecres a les vuit del vespre al Born de Palma. La cantant mallorquina oferirà un repertori variat dels seus millors títols. El públic podrà gaudir de la fusió de la polifacètica Concha Buika amb els instruments i músics de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, una simbiosi extraordinària entre dues institucions musicals de la cultura illenca amb peces de jazz, flamenc i música llatina.
El concert es duu a terme gràcies a la col·laboració del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma. El concert s'ofereix de bell nou a la ciutadania, ja que aquest esdeveniment estava programat  pel passat 23 de setembre però es va haver d'ajornar per mor de la pluja.
Maria Concepción Balboa Buika, nascuda a Palma, ha estat envoltada de múltiples cultures al llarg de la seva vida. Buika té gran varietat d’influències musicals, des del jazz i el flamenc pop fins a l’ànima i polirítmia africana. Els seus discos flueixen entre el pop, jazz, soul, reggae, afrobeat, R&B i el flamenc pop de rerefons. Diverses són les seves col·laboracions, entre els quals, Pat Metheny, Anoushka Shankar, Chick Corea, Niño Josele, Bec i Chucho Valdés, Seal o Nelly Furtado.