torna

Detall de la notícia

Imatge 2967763

Jornada "Promoció de la Salut a l'àmbit laboral". Benestar més enllà de l'absència de lesions i malalties professionals

El passat dia 14 de juny es va celebrar la jornada “Promoció de la Salut a l’àmbit laboral”, organitzada per AENOR, la Direcció General de Salut Laboral i Treball de la Conselleria de Treball i Comerç i la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut.

La Directora General de Salut Pública i Participació, Maria Ramos Monserrat, va destacar que la Promoció de la Salut en l’àmbit laboral està entre les intervencions més efectives per millorar la salut de la població. Per això, va animar a totes les empreses de les Illes Balears, a posar en marxa programes de Promoció de la Salut, ja que hi ha evidències que demostren que aquests programes redueixen l’accidentabilitat, milloren la productivitat, així com la salut dels treballadors i treballadores.

La Direcció General de Salut Pública i Participació està desenvolupant una estratègia que pretén donar suport a les empreses perquè desenvolupin aquests programes de Promoció de la Salut. La Salut a les empreses s’ha de considerar una inversió, no una despesa.