Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

'Lluís Salom, trajectòria d'un campió', l'exposició del pilot mallorquí al Palma Arena

"Lluís Salom, trajectòria d'un campió", l'exposició del pilot mallorquí al Palma Arena

Darrera actualització: Mon Jun 19 08:13:21 CEST 2017

Cascs, granotes o guants que van pertànyer al pilot mallorquí Lluís Salom són algunes de les peces personals que es poden veure en l’exposició a la seva memòria, que avui s’ha inaugurat en el Palma Arena, a més de diversos carenats i motos amb les quals es va proclamar campió, entre les quals destaca la peça de més valor sentimental de la mostra: la moto de moto3 amb què el 2012 Lluís Salom es va proclamar subcampió del món. La seva família -padrí, pare i mare- l’han destapada per inaugurar l’exposició "LS39, trajectòria d'un campió".

L’exposició, a més, consta d’una mostra de més de 40 fotografies realitzades al corredor a circuits internacionals de curses de velocitat on va competir, que es van exposar fins fa uns dies al Gran Premi de Catalunya de Montmeló.

La inauguració s’ha fet aquest divendres migdia en presència de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, el director de Promoció i Patrocini de la Fundació per a l’Esport Balear, Biel Arrom, la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, amb el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pedro Mas, i acompanyats de la família de Lluís Salom.

L’exposició, gratuïta, s’exhibirà fins al 30 de setembre a la sala d'exposicions del Centre d’Interpretació de l’Esport de les Illes Balears, de 08.00h a 20.00h., situada a la planta baixa del Palma Arena.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears