Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Jornades 'Un univers per descobrir' dedicades al treball per projectes

Jornades "Un univers per descobrir" dedicades al treball per projectes

Darrera actualització: Fri Jun 16 14:37:20 CEST 2017

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, va inaugurar el passat 9 de juny a la UIB les jornades “Un univers per compartir”. Organitzades pel CEP de Palma, es dugueren a terme els dies 9 i 10 de juny i comptaren amb la participació de 200 docents de tot Mallorca. Aquestes jornades s’han dedicat monogràficament al treball per projectes i han comptat amb un espai per compartir les experiències de diversos centres de primària i secundària que treballen amb aquesta metodologia i amb un altre espai en el qual els assistents han participat activament en diferents propostes de tallers sobre gamificació, cos i gènere o projectes multimèdia, entre d’altres.

La conferència inaugural, amb el títol “De fer projectes a la vida de l’aula i de l’escola com un projecte”, va anar a càrrec de Fernando Hernández. En canvi, durant el segon dia Pere Alzina va parlar sobre “Aprendre ensenyant: canviant les mirades”, mentre que Angélica Sátiro va tancar l’activitat formativa parlant sobre “Hilando mundos reflexivos i creativos”.

Aquests intercanvis d’experiències entre centres, que ja han tingut lloc a Menorca (12 i 13 de maig) i a Eivissa (24 i 25 de maig), tindran continuïtat a Inca (26 i 27 de juny) i a Manacor (5 de juliol).

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears

Servei de Formació del Professorat:  -  

Telèfon 971177776 - Fax 971176948

Domini http://sfp.caib.es