torna

Detall de la notícia

Imatge 2965178

Segona edició del curs Pensament creatiu aplicat a la formació professional

Sota l’organització del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat ha tingut lloc durant els mesos de maig i juny la segona edició del curs Pensament creatiu aplicat a la formació professional. Aquesta formació l’ha impartida Donna Pace, experta en creativitat i innovació i que ja va formar la primera promoció de professorat d’FP en aquesta matèria el passat curs.

La finalitat d’aquesta formació és dotar d’eines al professorat, unes eines que els permetin innovar tant dins l’aula com dins el centre i així impulsar el canvi necessari per situar la formació professional a les exigències del segle XXI.

Els membres d’aquesta nova promoció, formada per professorat d’Eivissa, Menorca i Mallorca, s’integraran en el Grup de Creativitat d’FP. Aquest grup ja ha estat aplicant aquests coneixements i recollint experiències gratificats sobre la nova manera d’enfocar l’FP als centres als quals pertanyen al llarg d’aquest curs escolar.