torna

Detall de la notícia

Imatge 2961407

Darrer concert del cicle Simfònica en Petit, a Muro

Diumenge 11 de juny, a les 12h, el públic podrà gaudir d'un sextet amb piano: Eduardo Bernabeu (clarinet); Guiem Martí (piano); Andrei Melkumov (violí); Gabriel Martí (violí); Lluís Oliver (viola) i I. Mikhaylenko (violoncel).

L'Obertura sobre Temes Jueus Op. 34 de S. Prokofiev; Quartet de corda nº 11, Op. 122 d'O. Xostakóvitx i el quintet per a piano i cordes nº2 d' A. Dvorak seran les obres que s'interpretaran en un matí de música.

Aquest concert serà l'últim del cicle Simfònica en Petit. Una iniciativa que ha englobat un total de nou concerts a diversos espais de Mallorca gràcies a la col·laboració del museu Es Baluard, Museu de Mallorca i la Fundació Pilar i Joan Miró a Palma; l'Església del Convent a Muro; Casa del Poble a Esporles i el Museu Modernista Ca Prunera a Sóller.

L'objectiu principal del cicle Simfònica en Petit és acostar la música a tot arreu i que tothom en pugui gaudir; establint d'aquesta manera una relació més estreta entre l'Orquestra Simfònica i la nostra societat.