torna

Detall de la notícia

Imatge 2965206

Noves licitacions: Educació treu avui a licitació obres de millora a centres educatius de les Illes Balears per més de 320 mil euros

La Conselleria d’Educació i Universitat treu avui a licitació al BOIB dues obres de millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears, com són l’actuació a l’IES Felanitx i l’obra de millora del CEIP Joan Veny i Clar de Campos. Aquests projectes de millora surten a licitació per 320.220 euros.

Projecte de millora al CEIP Joan Veny i Clar a Campos

L’obra prevista al CEIP Joan Veny i Clar a Campos surt amb caràcter d’urgència i preveu una important actuació d’adequació d’un dels edificis del centre en aules d’educació infantil. L’obra surt a licitació per 135.716€ i un termini d’execució de 2’5 mesos.

El projecte de reforma preveu l’adequació de la antiga casa del conserge en dues aules d’infantil:

- Enderroc dels envans interiors deixant dues crugies diàfanes

- Instal·lació de paviment linòleum a les dues aules.

- Canvi de les fusteries de fusta per alumini amb dobler vidre, així com el canvi de les persianes de fusta per a alumini lacat.

- Reforma de la instal•lació elèctrica.

- Construcció d’un nou nucli de banys al pati

- Cobriment del pati amb un tendal

- Reforma dels dos nuclis de banys de professors de planta baixa

Actuació a l’IES Felanitx

El projecte previst a l’IES Felanitx és una actuació per a la millora del centre. La seva licitació surt avui publicada al BOIB per 184.504 € i té un termini d’execució de 2 mesos.

El projecte preveu la rehabilitació d’una coberta plana de més de 1.000 m2 d’un dels edificis, concretament es farà un reforç de forjat a la planta baixa del centre.

Una vegada publicat al BOIB totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquestes actuacions que sumen 320.220 euros són algunes de les obres previstes al Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes per tal de respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitat estructurals que presenten els centres educatius de Balears.