Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Cloenda del cicle de conferències 'Les competències socials i creatives a l'FP'

Cloenda del cicle de conferències "Les competències socials i creatives a l'FP"

Darrera actualització: Fri Jun 02 14:05:35 CEST 2017

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, va clausurar ahir, 1 de juny, el cicle de conferències “Les competències socials i creatives a l’FP”. Aquest cicle ha tengut lloc al CEP de Palma Jaume Cañellas Mut els dies 17 i 25 de maig i 1 de juny.

La darrera conferència del cicle (Ampliar o adequar el talent: quina és la prioritat?) va ser impartida per Antoni Riera, catedràtic d’Economia Aplicada de la UIB. Els anteriors conferenciants varen ser Miguel Udaondo, que va inaugurar el cicle el 17 de maig amb la conferència El formador ¿debe ser también un líder?, i Margarita Munar, que el 25 de maig va impartir una conferència amb el títol de Creativitat, innovació i empreniment: missió impossible a la formació professional?

Pel que fa a la participació, han estat més de 70 els docents que hi han participat, especialment professorat d’FP, així com professorat d’altres nivells interessats en el tema. Està previst que durant el primer trimestre del proper curs aquest cicle de conferències es dugui a terme a Menorca i també a Eivissa.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears

Servei de Formació del Professorat:  -  

Telèfon 971177776 - Fax 971176948

Domini http://sfp.caib.es