Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

La comèdia romàntica 'Bittersweet Days' dirigida per la mallorquina Marga Melià s'estrena als cinemes

La comèdia romàntica "Bittersweet Days" dirigida per la mallorquina Marga Melià s'estrena als cinemes

Darrera actualització: Thu Jun 01 14:39:37 CEST 2017

Aquest divendres 2 de juny s’estrena als cinemes la comèdia romàntica “Bittersweet Days”, dirigida per la mallorquina Marga Melià. La pel·lícula, la primera dirigida per una dona a Balears, compta amb coproducció d’IB3 Televisió, i la col·laboració de la Illes Balears Film Commission, l’Institut d’Estudis Baleàrics i el Consell de Mallorca. La Illes Balears Film Commission ha assessorat la producció en permisos de rodatges, en el seu recorregut a festivals internacionals i en la distribució.

L’òpera prima de Marga Melià, rodada a Mallorca i a Barcelona, ve avalada per la seva participació a festivals destacats com Atlàntida Film Festival (2016), Abycine (Festival de Cine d’Albacete), Avvantura Film Festival (Zadar, Croàcia), Cinespaña (Toulouse, França) i Evolution Internacional Film Festival (Palma).

“Bittersweet days” és una pel·lícula sobre la identitat, l’amor, l’amistat i el creixement personal que reflecteix les inquietuds d’uns joves a la Barcelona globalitzada d’avui dia. Melià, que a més de dirigir la pel·lícula també és guionista i productora, volia reflectir a la pel·lícula el retrat d’un sector més aviat acomodat de la joventut europea que es troba en constant moviment i amb una crisi més d’identitat que no econòmica. Un punt de vista femení i agredolç, centrat en les emocions, elegit per a narrar l’estiu que comparteixen una sèrie de personatges que poc a poc es descobreixen insegurs i descontents amb les seves vides, perduts davant la immensitat de possibilitats que tenen al seu abast.

La pel·lícula està protagonitzada per Esther González i Brian Teuwen. Completen el repartiment Joan Miquel Artigues, Patricia Caballero i Natasja Bode.

De Marga Melià (1982), destaquen el curtmetratge “El síndrome del mitjó desaparellat” i el documental “Un solitario baile con el miedo”. Durant els anys 2015 i 2016 va ser Presidenta de l’Associació de Cineastes de les Illes Balears.

Avui dijous a les 22h es preestrena als Cines Rívoli de Palma. Entrades a la venda a Screen.ly

Materials de premsa disponibles a: http://bit.ly/2q8ZPXM

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears