torna

Detall de la notícia

Imatge 2944051

Premis del Turisme de les Illes Balears 2017

Amb motiu de la propera celebració el mes de setembre del dia Mundial del Turisme, la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, convoca la segona edició dels guardons "Premis del Turisme de les Illes Balears 2017".

Els Premis del Turisme de les Illes Balears són unes distincions que tenen per finalitat reconèixer les actuacions tant de persones com d'empreses o institucions públiques i privades vinculades a l'activitat turística, i servir d'instrument per estimular comportaments professionals i inicitaives que contribueixin a millorar la imatge turística de les Illes Balears i dels seus serveis turístics.

Amb l'objectiu de difondre, reconèixer i incentivar les bones pràctiques del sector turístic en matèria de sostenibilitat, d'innovació i recerca, de responsabilitat social corporativa, en la incentivació a la creació de noves experiències, de bones pràctiques en igualtat de gènere i sobretot un reconeixement a l'esforç i dedicació d'aquells que desenvolupen una tasca destacada en favor del turisme a la comunitat autònoma, i que contribueixen a reforçar la competitivitat, l'emprenedoria, i la capacitat d'atracció de les Illes Balears com a destinació turística de qualitat tant a escala nacional com internacional.

D'acord amb el Decret 22/2017 de 12 de maig pel qual es regula la concessió dels guardons "Premis del Turisme de les Illes Balears", s'estableixen les categories següents:

  • Guardó "al coneixement i la recerca aplicats al Turisme"
  • Guardó "a la millor iniciativa de responsabilitat social"
  • Guardó "a la millor iniciativa de turisme sostenible"
  • Guardó "al treball, a l'esforç i a la dedicació professional en turisme"
  • Guardó "a l'experiència turística"
  • Guardó "a les bones pràctiques en igualtat de gènere"

El termini de presentació de candidatures finalitza el 10 de juliol de 2017, inclòs. Les sol·licituds s'han de presentar als llocs i pels mitjans que especifica la convocatòria publicada al BOIB núm. 65 de 27 de maig de 2017.

El lliurament dels guardons es realitzarà en el transcurs de l'acte institucional previst pel proper 27 de setembre de 2017.