Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

La consellera de Salut rep els representants de l'Associació Balear de Dèficits Immunitaris Primaris

La consellera de Salut rep els representants de l'Associació Balear de Dèficits Immunitaris Primaris

Darrera actualització: Fri May 26 10:31:58 CEST 2017

La consellera de Salut, Patricia Gómez, i el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia, Benito Pròsper, han rebut Francisca Bernardino Infantes, presidenta de l'Associació Balear de Dèficits Immunitaris Primaris (ABADIP); a Joan Carles Añibarro, membre de la Junta, i a l'assessor mèdic de l’Associació, Jan Ramakers.

ABADIP és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit autonòmic, que es va constituir arran de la necessitat d’un grup de pares i mares i dels afectats, per tal d’unir esforços i criteris, i compartir dificultats davant la problemàtica comuna de patir una malaltia considerada de les minoritàries i, per tant, poc coneguda.

Bernardino ha presentat a la consellera l'activitat diària de l'Associació i ha sol•licitat més professionals dedicats a la investigació de les malalties immunitàries. Així mateix, ha demanat més suport per visibilitzar aquest tipus de malalties davant dels professionals de la salut i davant de la societat balear.

Durant la trobada, la presidenta d'ABADIP ha presentat les jornades mèdiques titulades “Buscando la medicina del siglo XXI’, que enguany tendran lloc el 9 de juny a l'Hospital Universitari Son Espases.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears