torna

Detall de la notícia

Imatge 2942097

La consellera de Salut rep els representants de l'Associació Balear de Dèficits Immunitaris Primaris

La consellera de Salut, Patricia Gómez, i el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia, Benito Pròsper, han rebut Francisca Bernardino Infantes, presidenta de l'Associació Balear de Dèficits Immunitaris Primaris (ABADIP); a Joan Carles Añibarro, membre de la Junta, i a l'assessor mèdic de l’Associació, Jan Ramakers.

ABADIP és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit autonòmic, que es va constituir arran de la necessitat d’un grup de pares i mares i dels afectats, per tal d’unir esforços i criteris, i compartir dificultats davant la problemàtica comuna de patir una malaltia considerada de les minoritàries i, per tant, poc coneguda.

Bernardino ha presentat a la consellera l'activitat diària de l'Associació i ha sol•licitat més professionals dedicats a la investigació de les malalties immunitàries. Així mateix, ha demanat més suport per visibilitzar aquest tipus de malalties davant dels professionals de la salut i davant de la societat balear.

Durant la trobada, la presidenta d'ABADIP ha presentat les jornades mèdiques titulades “Buscando la medicina del siglo XXI’, que enguany tendran lloc el 9 de juny a l'Hospital Universitari Son Espases.