torna

Detall de la notícia

Imatge 2940671

El reconegut assessor Juan Verde oferirà una conferència sobre turisme sostenible a Palma

Amb motiu de la celebració de l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, que compta amb el patrocini del Govern de les Illes Balears, el prestigiós assessor en economia internacional i sostenibilitat i exconsultor de Barack Obama, Juan Verde, oferirà la conferència "Turisme sostenible: una estratègia competitiva". L'esdeveniment, organitzat per l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) i el Club Última Hora, tindrà lloc el proper 7 de juny a les 18:30h al Trui Teatre de Palma. Cal reservar plaça prèviament i l'assistència és gratuïta.

L'acte serà inaugurat pel vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló. Després de la ponència, un panell d'experts format per Pere Muñoz, director gerent de l'ATB, Jaime Nebot, conseller delegat de Protur Hotels, Joan Groizard, director general d'Energia i Canvi Climàtic i Juan Verde analitzaran els reptes i les oportunitats del sector turístic per avançar cap a una major sostenibilitat. La clausura serà a càrrec de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol.

El conferenciant Juan Verde és el màxim responsable del projecte per al Canvi Climàtic impulsat per Al Gore, i ha estat col·laborador de Ted Kennedy, John Kerry, Bill Clinton, Hillary Clinton o Barack Obama. És llicenciat en Ciències Polítiques i Relacions Internacionals per la Universitat de Boston i té diversos títols per les universitats de Harvard i Georgetown.

La conferència plantejarà les claus de la sostenibilitat per avançar cap a l'eficiència dels recursos, la protecció mediambiental i el canvi climàtic. Aquesta ponència és una de les accions del Govern per reorientar el model turístic cap a la qualitat i la sostenibilitat.

Verde parlarà sobre la necessitat de la innovació com a element clau per a la competitivitat i com el desenvolupament tecnològic ha permès el progrés de moltes comunitats. L'expert en sostenibilitat tractarà l'economia verda com a aposta per al desenvolupament, de les conseqüències del canvi climàtic en l'escalfament global, les nostres reserves d'aigua i la nostra economia i de la urgent necessitat de prendre mesures.