Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Dinamitzam les Illes mitjançant patrocinis de productes culturals i esportius

Dinamitzam les Illes mitjançant patrocinis de productes culturals i esportius

Darrera actualització: Wed May 24 09:46:33 CEST 2017

L’ATB patrocina enguany diversos projectes d’interès turístic d’entitats privades i organismes públics en el marc de la convocatòria de patrocinis publicoprivats i publicopúblics. L’objectiu és millorar en concepte d’imatge i consolidar la notorietat de les marques de les illes de Mallorca, Menorca i Formentera; promocionar l’oferta turística de qualitat en els mercats nacionals i internacionals, i fomentar i impulsar iniciatives que facin més atractives les Illes Balears com a destinació.
En aquest sentit ha patrocinat esdeveniments, principalment culturals i esportius, d’àmplia repercussió turística, com ara la gira de concerts de l’Escolania de Lluc, la prova Mallorca 312 o el Festival Internacional del Conte d’Esporles.
Pere Muñoz, director gerent de l’ATB, destaca que “tenim la voluntat de crear una oferta atractiva durant l'hivern per aconseguir un major equilibri de visitants durant tot l'any i disminuir les xifres de l'estiu”.
En la selecció dels projectes s’han distingit els que, per la seva importància i rellevància en quant al públic que hi participa i la seva repercussió en els mitjans de comunicació, suposaran una gran repercussió i un bon retorn publicitari de les marques turístiques de les illes de Mallorca, Menorca i Formentera. A diferència d'anys anteriors, la convocatòria pretén obtenir una col•laboració  publicitària a la que es comprometran les entitats privades i públiques patrocinades, amb l'objectiu de consolidar la notorietat de les marques de les illes en els mercats emissors i millorar la competitivitat turística.
Les accions patrocinades s’han de dur a terme entre els mesos de gener a maig i de setembre a desembre de 2017.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears