torna

Detall de la notícia

Imatge 2938929

Un alumne de l'IES Mossèn Alcover de Manacor guanya el premi de les Illes Balears del concurs literari Ficcions

Ja s’han lliurat els premis territorials de Mallorca de la novena edició del concurs literari Ficcions. Han participat un total de 2.903 alumnes de 341 centres educatius, dels quals 340 alumnes de 186 centres són de les Illes Balears. També cal destacar que la participació dels alumnes de les Illes Balears en el concurs literari Ficcions ha crescut respecte de l’any passat, han arribat a la final 79 alumnes, 27 de Mallorca, 40 de Menorca i 12 d’Eivissa.

El primer premi de Mallorca ha estat per “Azazel” format per Gabriel Rosselló Salleras de l’IES Mossèn Alcover de Manacor.

A l’acte també han assistit els premiats per Menorca i Eivissa, el grup “MariaLux” format per Maria Barber Olives i Laia Barceló Moll de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó i el Grup “snowtaco69” format per Tanit Güell Prats i Coral Rico González de l’IES Sant Agustí de Sant Agustí Des Vedrà.

Pel que fa a la categoria de les Illes Balears, el primer premi a la millor història de les Illes Balears també ha estat per “Azazel” format per Gabriel Rosselló Salleras.

La Direcció General de Política Lingüística s’ha fet càrrec de les despeses dels premis territorials de cada illa, i Marta Fuxà, la directora general, ha estat l’encarregada d’entregar els premis a l’acte central de Mallorca.

El finalista de les Illes Balears, Gabriel Rosselló, participarà a l’acte de lliurament de premis a Barcelona dia 25 de maig a La Pedrera, on s’entregarà el premi a la millor història de tot el conjunt de territoris de parla catalana.